zw vlam goedsmid

Nieuws

Een bedrijf beginnen

 

Voor jezelf beginnen, dat doe je niet zomaar…. Voor mij was dat best wel een uitdaging, maar het blijkt dat het juist een goede stap is geweest, ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken.

 Een eigen atelier, wel klein van stuk, maar het leukste aan mijn vak is dat je eigenlijk niet heel veel ruimte nodig hebt, het werk is ook maar klein, trouwringen, assieraden, kleine urnen, klein maar van grote waarde!

Ik krijg wel eens de vraag, vind je het niet eng? As van een overleden persoon? Nee ik vind het niet eng, maar vind het altijd  een eer om te mogen doen en ik ben altijd nieuwsgierig naar de as, is het een grof gemalen as, of een fijn gemalen as, want ook dan zijn er weer andere dingen mogelijk.

Het is natuurlijk altijd van belang dat er erg nauwkeurig en met veel respect met asverwerking wordt omgegaan, dat is iets wat ik altijd erg hoog heb staan. Ik maak  altijd een foto zodat ik kan laten zien dat dat de as ook daadwerkelijk in de askamer van een sieraad of urn zit om de klant een vertrouwd gevoel te geven.

De mogelijkheden zijn zo breed, maar zijn de meeste ook echt uniek? Ik maak er keer op keer een sport van om iets moois en zeer persoonlijks voor mijn klanten te kunnen maken, dit in rouwsieraden maar ook voor trouwringen of andere sieraden.

Elk sieraad is uniek….

Duur? Sommige mensen denken dat trouwringen of een sieraad prijziger zijn bij een goudsmid, dit hoeft niet het geval te zijn, ik werk vanuit huis, en heb dus geen winkelkosten, geen personeel. Klein eenvoudig, ik zelf vind het bijna ‘’liefelijk’’ ik hoef geen mega luxe atelier, laat mij maar gewoon zijn.

Ik ben gewoon Eline met een passie…. Smeden.

‘’Ik maak er keer op keer een sport van om iets moois en zeer persoonlijks voor mijn klanten te kunnen maken’’

© 2017 Eline Gijsbers Goudsmid 

like ons!